Felhívás bérletes szurkolóink számára

A Grundfos Tatabánya KC 2017. március 4-én (szombaton) 15:00-kor, ismét az Audi Aréna Győrbe helyezi át székhelyét a KIF Kolding Kobenhavn elleni, soron következő férfi EHF Kupa mérkőzésére. Jó hír a kézilabdabarátoknak, hogy az érvényes, 2016/2017-es szezonra szóló Győri Audi ETO KC bérlettel rendelkező szurkolóink ingyenesen látogathatnak ki a találkozóra. 

audi banner

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) – mint már korábban beszámoltunk róla –, nem engedélyezte a Grundfos Tatabánya KC-nak, hogy saját csarnokában játssza le hazai EHF Kupa mérkőzéseit, mint azt tette korábban a Maccabi CASTRO Tel Aviv csapata ellen is. A Grundfos Tatabánya KC ez alkalommal, az EHF Kupa csoportkör 3. fordulójában a KIF Kolding Kobenhavn együttesét fogadja.

Az izgalmas összecsapás beharangozója mellett további jó hírrel szolgálhatunk a győri lányok hűséges szurkolói számára: a Tatabányával egyeztetve, minden, a Győri Audi ETO KC női kézilabda csapata 2016/2017-es szezonjának meccseire érvényes bérlettel rendelkező személy ingyenesen tekintheti meg a szombati mérkőzést.
Kérjük azonban szurkolóinkat, hogy ez alkalommal a bérletes helyüktől eltérően, a szabad ülőhelyeket foglalják el a csarnok alsó szektoraiban.

A mérkőzés élő televíziós közvetítése 2017. március 4-én (szombaton), 14.45-ös műsorkezdéssel a sport1 TV-n követhető nyomon.
 


{$excerpt:n}

Felhívás bérletes szurkolóink számára

Forrás: GyoriETO